About me

Hey, Rachid Touh hier en welkom op mijn blog!

Ik studeer Digitale en grafische media aan Artevelde Hogeschool en zit in 1MMP Ba. Enkele malen per maand zal er een nieuw blogbericht verschijnen, op deze blog zal je zowel schoolopdrachten als eigen creatieve projecten te zien krijgen.

Hiervoor zat ik op het Koninklijk Atheneum te Aalst, waar ik humane wetenschappen heb gestudeerd. Daarna schreef ik me in voor Financiën en verzekeringswezen aan de Hogeschool Gent. Dit bleek echter niet mijn ding te zijn dus besloot ik te veranderen naar digitale en grafische media.

Dankzij mijn moeder kreeg ik een liefde voor tekenen. En die liefde is er nog altijd. Ook ben ik goed in koken, bakken. Naast deze twee skills, kan ik ook goed overweg met programma’s zoals Photoshop, Illustrator, etc.

In mijn vrije tijd hou ik me dus bezig met tekenen, maar ik hou ook van een stevig feestje. Vrienden zouden durven zeggen dat ik geboren ben om te feesten. Hiernaast hou ik me bezig met anime/manga. Een paar favorieten van mij zijn : Jojo’s Bizarre Adventure, Blue Exorcist, Food Wars en My Hero Academia.

Enjoy 😉

quel-beautee

Advertisements